Laukaan Energia

Maatilat

Etusivu / Aurinkosähkö / Maatilat

Maatila on erinomainen ja toimiva ympäristö uusiutuvan, omavaraisen sähkön tuottamiseen aurinkopaneeleilla. Sähköä käytetään paljon ja käyttökelpoista asennuspinta-alaa (rakennusten katot, piha-alueet jne.) on riittävästi aurinkopaneeleja varten.

Aurinkosähkö on erinomainen energiamuoto: ei päästöjä, ei liikkuvia osia, ei meluhaittoja sekä erittäin pieni huollontarve. Aurinkosähkövoimalalla voi pienentää huomattavasti verkosta ostettavan sähkön tarvetta. Kun aurinkosähkövoimalalla tuotettu sähkö menee omaan käyttöön, voimalan omistajan ei tarvitse maksaa sähköyhtiölle sähkön tuottamisesta ja siirtämisestä.

Hyödynnä investointituki 40%

Aurinkosähkövoimalaitos tuottaa sähköä kymmeniä vuosia yhdellä kertainvestoinnilla. Asiantuntijamme suunnittelevat ja mitoittavat voimalan ja sen koon asiakkaan tarpeiden mukaiseksi. Näin saadaan optimoitu sähköntuotto ja järkevä takaisinmaksuaika investoinnille. Tuotettu aurinkosähkö on verkosta ostettua sähköä huomattavasti edullisempaa. ELY-investointitukikelpoinen maatilayritys voi hakea investointitukea 40 % aurinkosähkövoimalaitosprojektin laskennallisista kustannuksista, kun voimalaitoksen teho on tarpeeksi suuri. Meiltä saat avun tukien hakemiseen. Tarjoamme laadukkaita kokonaistoimituksia asiakkaillemme edulliseen hintaan. Laukaan Energian-aurinkosähkövoimalaitos sisältää kaiken tarvittavan: aurinkopaneelit, paneelien kiinnitysjärjestelmät, ABB-invertterin, muut tarvittavat komponentit, konsultoinnin, asennuksen, käyttöönoton, käyttöopastuksen ja tarvittaessa myös rahoituksen.

Tyytyväisiä asiakkaitamme

Katso referenssit

Pyydä tarjous

Siirry lomakkeeseen

Jätä yhteydenotto

Jos sinulla on kysymyksiä tai haluat lisätietoja palvelustamme, täytä lomakekentän kohdat.