Laukaan Energia

Mökit

Etusivu / Aurinkosähkö / Mökit

Aurinkosähkön asennus kesämökille on ehdottoman järkevää. Investointi maksaa itsensä takaisin sillä hetkellä, kun järjestelmä otetaan käyttöön.

Saat sähköliittymää edullisempaan hintaan järjestelmän, jonka tuottama sähkö ei maksa mitään. Laukaan Energialta saat räätälöidyt ratkaisut mökin tarpeiden mukaan. Kauttamme saa myös kokonaisvaltaiset paketit, jotka sisältää mökin aurinkosähkövoimalan ja kaikki muut sähköasennukset. Kysy tarjousta ja tai täytä yhteydenottolomake.

Sähköliittymä kesämökille alkaen 90€/kk !!

SOITA 0451104819

Sähköliittymän toimitussisältö

Aurinkopaneelit

Laukaan Energian aurinkopaneelit ovat korkealaatuisia, erinomaisen hyötysuhteen omaavia monikidepaneeleja, joiden nimellisteho on 275 W. Yhdessä paneelissa on 60 piikennoa ja paneeli sisältää 6 ohitusdiodia. Paneelin junction boxit ovat IP67–luokiteltuja ja johtimet varustettu MC-4 liittimillä. Paneelilla on laajat IEC- UL-, CE- ja CEC –hyväksynnät. Paneelivalmistajalla on hallussaan MCS sekä ISO9001:2008 ja ISO14001:2004 sertifikaatit. Toimittamillemme monikidepaneeleille myönnetään perinteisen tuotetakuun lisäksi vähintään 30 vuoden tehontuottotakuu. Valmistusvirhetakuu on voimassa vähintään 12 vuotta.

Invertterit

Invertteri muuntaa aurinkopaneelilta akustoon tulevan tasajännitteen 230 voltin vaihtojännitteeksi, mikä mahdollistaa normaalien kodinkoneiden ja sähkölaitteiden käytön. Toimitamme aurinkovoimalaan korkealaatuisia Victron Energy-inverttereitä. Phoenix invertterit ovat kehitetty vaativaan käyttöön. Valintakriteereinä on käytetty laadukkaan siniaallon tuottokapasiteettia ja korkeaa hyötysuhdetta. Siniaaltoinvertteri mahdollistaa virran syötön myös herkille elektroniikkalaitteille. EasySolar yhdistää MPPT-lataussäätimen, invertterin/laturin ja vaihtovirran jakelun yhteen koteloon. Tuote on helppo asentaa ja johtoja ei tarvita paljon. MultiPlus Compact on saanut nimensä niistä lukuisista toiminnoista, joita se pystyy suorittamaan. Kyseessä on tehokas aito siniaaltoinvertteri, pitkälle kehitetty akkulaturi, joka sisältää helposti sopeutettavaa latausteknologiaa ja huippunopean vaihtovirran siirtokatkaisijan samassa, kompaktissa laitteessa. MultiPlus- ja Easysolar-invertterit ovat saatavana optiona myös voimaloihin 1 ja 2. Takuu 2 vuotta.

Latausäätimet

Victron MPPT-lataussäätimet ovat tehokkaita ja korkean hyötysuhteen latauksensäätimiä. Huippunopea MPPT-seuranta Erityisesti pilvisellä ilmalla, kun valon intensiteetti vaihtelee jatkuvasti, tehokas MPPT-algoritmi parantaa energian keräämistä jopa 30 % verrattuna PWM-lataussää- timiin ja jopa 10 % verrattuna hitaampiin MPPT-säätimiin. Takuu 2 vuotta.

Victron BMV 700 –akkumonitori LCD-näytöllä. Laskee käytettävissä olevan akkukapasiteetin ja näyttää mm. jännitteen, virran sekä käytetyt ampeeritunnit.

Tarvittaessa myös sähkötyöt

Tyytyväisiä asiakkaitamme

Katso referenssit

Pyydä tarjous

Siirry lomakkeeseen

Jätä yhteydenotto

Jos sinulla on kysymyksiä tai haluat lisätietoja palvelustamme, täytä lomakekentän kohdat.