Laukaan Energia

Omakotitalot

Etusivu / Aurinkosähkö / Omakotitalot

Helppo ja nopea toimitus, säästöä satoja euroja joka vuosi.

Laukaan Energia toimittaa omakotitalojen Aurinkosähkövoimalat aina ”avaimet käteen” -toimituksella. Työntekijämme ovat koulutettuja aurinkosähköalan ammattilaisia, joilla on käytössä alan parhaat työkalut aurinkosähkövoimalan mitoitukseen ja asennukseen.

Aurinkosähkö on erinomainen energiamuoto: ei päästöjä, ei liikkuvia osia, ei meluhaittoja sekä erittäin pieni huollontarve. Aurinkosähkövoimalalla voi pienentää huomattavasti verkosta ostettavan sähkön tarvetta.

Aurinkosähkövoimalaitos tuottaa sähköä kymmeniä vuosia yhdellä kertainvestoinnilla. Asiantuntijamme suunnittelevat ja mitoittavat voimalan ja sen koon asiakkaan tarpeiden mukaiseksi. Näin saadaan optimoitu sähköntuotto ja järkevä takaisinmaksuaika investoinnille. Tuotettu aurinkosähkö on verkosta ostettua sähköä huomattavasti edullisempaa. Oikein suunniteltu ja toteutettu aurinkosähkövoimala tarjoaa jopa 7-10% tuoton sijoitetulle pääomalle.


Aurinkovoimalat asennettuna  90€/kk !! Pyydä tarjousMiksi Laukaan Energia ?

Laukaan Energia Oy on korkeatasoinen aurinkoenergiaratkaisuiden toimittaja. Asiakkaamme luottavat meihin, koska meillä on vahva tausta ja kokemus. Tarjoamme laadukkaita kokonaistoimituksia asiakkaillemme edulliseen hintaan. Aurinkosähkövoimalaitos sisältää kaiken tarvittavan: aurinkopaneelit, paneelien kiinnitysjärjestelmät, invertterin, muut tarvittavat komponentit, konsultoinnin, asennuksen, käyttöönoton, käyttö- opastuksen ja tarvittaessa myös rahoituksen.

Energiatili

Maksa helposti osissa! Voit maksaa ensimmäisellä laskulla koko luoton pois ilman korkoja ja kuluja, tai voit halutessasi maksaa osissa. Energiatilin korot ovat verotuksessa vähennyskelpoisia, samoin kuin asuntolainan.

Hae tästä, saat päätöksen heti!

* KSL:n mukaisesti laskettava todellinen vuosikorko esimerkiksi 10 000 € kertaluotolle 42 kuukauden laina-ajalla on 8,76 %, kun

nimelliskorko on 7,30 %. Luottohinta on 11553,44 €. (Tilanne 1/2018). Rahoituksen myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

Kysy tarjousta ja tai täytä yhteydenottolomake.

Toimialueet

Tyytyväisiä asiakkaitamme

Katso referenssit

Pyydä tarjous

Siirry lomakkeeseen

Jätä yhteydenotto

Jos sinulla on kysymyksiä tai haluat lisätietoja palvelustamme, täytä lomakekentän kohdat.