Laukaan Energia

Omakotitalot

Etusivu / Aurinkosähkö / Omakotitalot

Laukaan Energia toimittaa omakotitalojen Aurinkosähkövoimalat aina ”avaimet käteen” -toimituksella. Työntekijämme ovat koulutettuja aurinkosähköalan ammattilaisia, joilla on käytössä alan parhaat työkalut aurinkosähkövoimalan mitoitukseen ja asennukseen.

Aurinkosähkö on erinomainen energiamuoto: ei päästöjä, ei liikkuvia osia, ei meluhaittoja sekä erittäin pieni huollontarve. Aurinkosähkövoimalalla voi pienentää huomattavasti verkosta ostettavan sähkön tarvetta.

Aurinkosähkövoimalaitos tuottaa sähköä kymmeniä vuosia yhdellä kertainvestoinnilla. Asiantuntijamme suunnittelevat ja mitoittavat voimalan ja sen koon asiakkaan tarpeiden mukaiseksi. Näin saadaan optimoitu sähköntuotto ja järkevä takaisinmaksuaika investoinnille. Tuotettu aurinkosähkö on verkosta ostettua sähköä huomattavasti edullisempaa. Oikein suunniteltu ja toteutettu aurinkosähkövoimala tarjoaa jopa 7-10% tuoton sijoitetulle pääomalle.

Laukaan Energia Oy on korkeatasoinen aurinkoenergiaratkaisuiden toimittaja. Asiakkaamme luottavat meihin, koska meillä on vahva tausta ja kokemus. Tarjoamme laadukkaita kokonaistoimituksia asiakkaillemme edulliseen hintaan. Aurinkosähkövoimalaitos sisältää kaiken tarvittavan: Aurinkopaneelit, paneelien kiinnitysjärjestelmät, ABB- invertterin, muut tarvittavat komponentit, konsultoinnin, asennuksen, käyttöönoton, käyttö- opastuksen ja tarvittaessa myös rahoituksen.

Aurinkovoimalan liveseurantaan tästä.

Kysy tarjousta ja tai täytä yhteydenottolomake.

 

Tyytyväisiä asiakkaitamme

Katso referenssit

Pyydä tarjous

Siirry lomakkeeseen

Jätä yhteydenotto

Jos sinulla on kysymyksiä tai haluat lisätietoja palvelustamme, täytä lomakekentän kohdat.