Laukaan Energia

Yritykset

Etusivu / Aurinkosähkö / Yritykset

Liikekiinteistöt ovat erinomainen ja toimiva ympäristö uusiutuvan, omavaraisen sähkön tuottamiseen aurinkopaneeleilla. Sähköä käytetään ympäri vuorokauden ja käyttökelpoista asennuspinta-alaa (rakennusten katot, piha-alueet, autokatokset jne.) on riittävästi aurinkopaneeleja varten.

Aurinkosähkö on erinomainen energiamuoto: ei päästöjä, ei liikkuvia osia, ei meluhaittoja sekä erittäin pieni huollontarve. Aurinkosähkövoimalalla voi pienentää huomattavasti verkosta ostettavan sähkön tarvetta.


Hyödynnä energiatuki 25%, Pyydä tästä tarjous, hoidamme tukihakemukset


Aurinkosähkövoimalaitos tuottaa sähköä kymmeniä vuosia yhdellä kertainvestoinnilla. Asiantuntijamme suunnittelevat ja mitoittavat voimalan ja sen koon asiakkaan tarpeiden mukaiseksi. Näin saadaan optimoitu sähköntuotto ja järkevä takaisinmaksuaika investoinnille. Tuotettu aurinkosähkö on verkosta ostettua sähköä huomattavasti edullisempaa. Yritys tai yhteisö voi hakea energiatukea energian säästöä, käytön tehostamista tai uusiutuvien energialähteiden käyttöä edistäviin investointi- ja kehittämishankkeisiin 25% aurinkosähkövoimalaitosprojektin laskennallisista kustannuksista. Laukaan Energia tarjoaa avun tukien hakemiseen. Oikein suunniteltu ja toteutettu aurinkosähkövoimala tarjoaa jopa 7-10% tuoton sijoitetulle pääomalle.

Laukaan Energia Oy on korkeatasoinen aurinkoenergiaratkaisuiden toimittaja. Asiakkaamme luottavat meihin, koska meillä on vahva tausta ja kokemus. Tarjoamme laadukkaita kokonaistoimituksia asiakkaillemme edulliseen hintaan. Laukaan Energian aurinkosähkövoimalaitos sisältää kaiken tarvittavan: aurinkopaneelit, paneelien kiinnitysjärjestelmät, ABB- invertterin, muut tarvittavat komponentit, konsultoinnin, asennuksen, käyttöönoton, käyttö- opastuksen ja tarvittaessa myös rahoituksen.

Kysy tarjousta ja tai täytä yhteydenottolomake.

Tyytyväisiä asiakkaitamme

Katso referenssit

Pyydä tarjous

Siirry lomakkeeseen

Jätä yhteydenotto

Jos sinulla on kysymyksiä tai haluat lisätietoja palvelustamme, täytä lomakekentän kohdat.